Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi

WEB https://azizonenkal.meb.k12.tr
Adres : BAHÇELİEVLER MAH. CUMHURİYET BULVARI BUL. AZIZ ÖNEN KIZ ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 94 MİDYAT / MARDİN
VİZYON : Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi; akademik başarılarıyla göz dolduran, insanlarla iletişimde sevgi ve saygıyı benimseyen; kendini yenileyen ve öğrenmeye açık öğretmenleriyle, öğrenci eğitiminde fark yaratmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda okulumuz; il içinde tanınırlığı yüksek, saygın ve alanında lider bir okul olmayı amaçlamaktadır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :tekli öğretim